2024-05-21T13:32:19+03:00
Липовон оригинал е хранителна добавка, която се използва за сваляне на излишното тегло. Предлага се под формата на таблетки, в които се съдържат два вида билкови екстракти – Худия Гардонии и Гарциния Камбоджа. Ето и как всяка от тях ще повлия върху вашия организъм и ще доведе до мечтаното тегло. 

Hoodia Gordoni е африканско растение, наподобяващо кактус. Извлеченият от него екстракт има свойството да потиска апетита. След неговия прием се подава сигнал за ситост към центъра на главния мозък, като за целта се освобождава химично съединение подобно на глюкоза, но с много по-силно действие. След като този сигнал достигне до хипоталамуса, той бива разпознат от него като индикация, че е била консумирана достатъчно количество храна, което от своя страна води до намаляване на апетита. 

Garciniq Cambogia е втората билка, съдържаща се в таблетките Липовон. Плодът, растящ в Индия и Югоизточна Азия, е с множество доказани ползи за здравето. Благодарение на съдържащата се в него хидроксицитранова киселина, Гарциния Камбоджа се среща в редица хранителни добавки, предназначени за отслабване, една от които е и Липовон. Извлеченият от плода екстракт помага в борбата с натрупването на телесни мазнини и понижава нивата на холестерола. 

Ако вече сте изтощени от непрестанното гладуване и тежките тренировки във фитнеса, то е време да опитате Липовон оригинал. В нашия сайт Zobim.bg ще отриете продукта само сега на ТОП цена. Ако имате въпроси, свързани с него, свържете се с нас, а ние ще опитаме да ви бъдем максимално полезни. Можете да поръчате добавката директно през сайта или да използвате телефона за контакт, който ще откриете там. 

Забравете вече за дългото гладуване, което несъмнено ви оставя без сили и енергия. Забравете за онези мъчителни часове във фитнеса, след което едва ли ви се иска нещо друго, освен да си почивате. Защото ние имаме решение за вас и то е Липовон оригинал. 

Ние използваме бисквитки, за да ви гарантираме добрата работа на нашия уебсайт, като спазваме всички правила и добри практики за поверителност на личните Ви данни. Вижте Политиката ни за поверителност